Yvita_logo_design_1071x0171_edited.jpg
 

De makkelijkste en kortste weg

naar veerkrachtige medewerkers!

Door vroegsignalering van mentale disbalans en/of ongezonde stress en door barrièreloos toegang tot alle relevante informatie, tips, tools en programma’s kunnen medewerkers autonoom hun mentale status ruim op tijd managen. Hierdoor kan in veel gevallen inschakeling van een coach of een onnodige gang naar de huis- of arboarts worden voorkomen.

Yvita manifesteert zich als app voor smartphones gecombineerd met een smartcard om haar te activeren. Op die smartcard staat een unieke QR-code die leidt naar een eveneens unieke pin van 5 cijfers. Hierdoor is Yvita 100% veilig. Yvita vraagt niet om een e-mail adres. Een echte naam is ook niet nodig waardoor chatten 100% anoniem is. Als Yvita er niet uitkomt of de medewerker wil chatten met een echt mens dan staat een team van hostesses (m/v) 24/7 klaar. Uiteraard net zo veiling en anoniem.

Als manager weet je nooit precies wie mentaal onder druk staat. Ook de oorzaak is vaak gecompliceerd, moeilijk bespreekbaar of wordt weggelachen. Voor mensen die introvert zijn, mensen die nog niet durven, niet kunnen, niet (h)erkennen, er nog niet aan toe zijn, is Yvita een niet oordelend luisterend oor. Een maatje waarmee je zelf aan de slag gaat of waarmee je veilig de eerste stap naar openheid maakt. Want voor iedereen, niemand uitgezonderd, is praten over je problemen de weg naar mentale balans en (werk)geluk.